Les obres del compositor espanyol Juan J. Colomer han sigut interpretades per l’Orquestra Simfònica de San Francisco, la Simfònica de Viena, l’Orquestra de París, l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar, l’Orquestra Nacional Russa, la Filharmònica de Los Angeles, l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra i Cor Arena de Verona, l’Orquestra Nacional de Budapest, Seül Orquestra Simfònica, Orquestra de la Comunitat Valenciana (Les Arts), Orquestra Nacional de l’Equador, Filharmònica de Jalisco, etc., en prestigioses sales com el Carnegie Hall (NY), el Tchaikovsky Concert Hall (Moscou), el Teatre Real (Madrid) o el Walt Disney ConcertHall (Los Angeles).
Ha rebut encàrrecs per part de l’Orquestra Nacional d’Espanya, International Horn Symposium, Concurs Internacional Philip Jones (França), Centre per a la Difusió de la Música Contemporània, Spanish Brass, Festival SBALZ d’Alzira, Fundació Autor, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra Simfònica de Dana Point (Califòrnia), Centre Nacional de Difusió Musical, Institut Valencià de la Música, Auditori de Barcelona.
En 2008, el CD Passió espanyola de Plácido Domingo, amb orquestracions de Colomer, va guanyar un Grammy Llatí al Millor Àlbum Clàssic.
El seu ballet Sorolla encarregat pel Ballet Nacional d’Espanya, es va estrenar a Madrid en 2013.
La seua segona òpera El Pintor basada en Picasso, amb llibret d’Albert Boadella, va ser encarregada pel Teatre Real (Madrid) com a part de la celebració del 200 aniversari i es va estrenar el 8 de febrer de 2018.
La seua òpera Dulcinea XL va ser estrenada al gener de 2019 per LA Grand Ensemble en Los Angeles.
És el fundador d’ArtisticSoirées una sèrie de concerts i col·laboracions artístiques, on una vegada al mes, el compositor obri les portes de la seua loft en Los Angeles perquè el públic puga gaudir del millor de l’escena cultural de Los Angeles, Pel seu escenari han passat solistes de la Filharmònica de Los Angeles i l’Òpera de Los Angeles, així com els artistes plàstics més rellevants de la ciutat.
Així mateix, és el creador i Director General del LA Grand Ensemble, format per músics de les institucions més prestigioses de Los Angeles, el propòsit de les quals és el d’interactuar amb altres disciplines com a disseny d’escenari, il·luminació, vestuari, projeccions de vídeo i noves tecnologies.

https://juancolomer.com