Informació general

* Claustre de la Casa de la Cultura, c/Escoles Pes, 4 (després de la presentació els alumnes aniran amb cada professor a l’aula corresponent). Si no podeu assistir a la presentació del curs o a classe dimarts al matí, no passa res. Us podeu incorporar un altre dia.

** Les conferències i tallers es realitzaran a l’Auditori de la Casa de la Cultura, c/ Escoles Pies, 4.

Les instal·lacions de la Societat Musical i de la Casa de la Cultura tanquen de 14 a 16 hores, en eixe període de temps, els alumnes no podran quedar-se dins.

– Els horaris de les classes estan previstos de 10.00 a 14.00 al matí i de 16 a 18.00 a la vesprada (el dissabte es començarà a les 9 del matí). Els horaris són orientatius, cada professor us indicarà les classes que té de manera individual.

– Els concerts del 2 i 3 de juliol a les 19.15h es realitzaran al Claustre de la Casa de la Cultura, c/ Escoles Pies, 4 d’Alzira.

– Els concerts del 29 de juny al 3 de juliol a les 22.15h es realitzaran al CEIP García Lorca, c/ José María Llopico 10, d’Alzira.

– Els concerts de la vesprada són gratuïts i estan oberts a tot el públic. Els concerts de la nit són gratuïts per als alumnes i l’entrada per a la resta del públic és de 5 euros.

– Us donarem també unes acreditacions que haureu de portar durant el curs per a identificar-vos com a alumnes.

– Heu de portar en tot moment la mascareta (excepte quan us toque fer classe individual) i utilitzar els gels hidroalcohòlics que tindreu a la vostra disposició.