SBALZ 2019 - Del 2 al 6 de juliol

FESTIVAL SPANISH BRASS ALZIRA

Des d’un principi el Festival SBALZ ha comptat amb Spanish Brass com a grup resident i “alma mater”. Enguany, que el grup compleix 30 anys, el festival es volgut unir a aquesta celebració. Per a això, comptarà amb molts amics que han volgut vindre per a festejar-ho.

Rex Richardson, Mireia Farrés, Frank Pulcini, Rubén Simeó, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’espectacular elenc pedagògic que com sempre és únic i innovador.

Hi haurà moltes activitats i concerts, però ens agradaria destacar el concert en el qual Spanish Brass reunirà diferents grups valencians que durant aquests anys els han acompanyat en la seua carrera o s’han creuat en el seu camí, un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quintet Casulana, B3:Brouwer Trio, Purpura Pansa i, d’una manera molt especial, Al Tall.

A tot això cal afegir que el festival compleix la majoria d’edat, que encara que semblen pocs, han sigut 18 anys plens d’experiències, amistats i grans moments.

En definitiva us convidem a continuar vivint un festival ple de bon rotllo.

ICONO PROFESORES

Professors

ICONO CONCIERTOS

Concerts

ICONO CONCURSO

Concurs

ICONO MAS INFO

Mes Info

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...