SBALZ 2018

Deliri guanya el V Concurs Internacional de Composició SBALZ
L’obra Deliri, del compositor valencià Ramon Cardo, guanya el V Concurs Internacional de Composición SBALZ.
Santander Overture
, del compositor nordamericà Austin Ali ha obtés el segon premi atorgat pel jurat i el premi del públic.

SBALZ 2018

Deliri, Micro Tubes i Santander Overture són les obres finalistes del V Concurs de Composició SBALZ
Les obres finalistes del V Concurs Internacional de Composició del Festival Spanish Brass Alzira 2018 són:
 
Deliri
Micro Tubes
Santander Overture
 
La final es realitzarà el 4 de juliol durant el Concert de Professors i l’entrega de premis es realitzarà el 7 de juliol durant el concert de la Sant Andreu Jazz Band.
 
Nota.- les obres estan ordenades per ordre d’arribada. És important que els compositors de les obres seleccionades respecten el seu perfil anònim.

SBALZ 2018

El V Concurs de Composició SBALZ rep 41 obres

El V Concurs de Composició SBALZ ha rebut  41 obres, que passen ara a la fase de valoració per part del jurat per a sel.leccionar les 3 que passaran a la final.

Obras / Obres
Foc i Lloc Ouverture breve
De Do a Do Fanfare for the Valiant
Brillantor Obertura de una fiesta estrambótica española
Laurèdia Go!
Initium Minimum Feu d’Artifice
Happy Òmicron
2 minutos 2 Espacios Sonoros
Overture in C Queso apestante
Ceremonial Overture Metalics-sounds
Fanfare Aqueronte
Heraldica Colors
Big Band Cal Gavatx
Deliri 77.3 Megaherz
Entrada Nightfall for Brass Quintet
The Jubilant Exile MIcro obertura “Una cosa ben estranya”
Capricho Pequeña Obertura
M-Overture Burlesque Fanfare
Micro Tubes Onslaught
GRAFITTI Call
Ceremony in Black Suits Lambda
Santander Overture

SBALZ 2018

El V Concurs Internacional de Composició SBALZ

El V Concurs Internacional de Composició SBALZ, organitzat pel Festival Spanish Brass Alzira, amb la participación de l’Ajuntament d’Alzira i Spanish Brass, té com a objectiu promoure la creació de Música Original per a Quintet de Metalls (2 trompetes, trompa, trombó i tuba) i fer créixer el repertori amb la finalitat de donar-li la major rellevància possible en el marc de la Música de cambra.


BASES

1. Hi podrà participar qualsevol compositor sense límit d’edat i de qualsevol nacionalitat. És un concurs de caràcter global per destacar la creativitat i la sensibilitat de compositors de tot el món i amb totes les tendències estètiques.

2. Tots els compositors podran presentar una o diverses composicions amb requisit principal de ser inèdites, és a dir, no haver estat publicades, interpretades, gravades o retransmeses i/o premiades en algun altre concurs.

 3. Les obres hauran d’ajustar-se a la següent temàtica: Micro Obertura. Este no és necessàriament el títol de la peça, sinó solament una indicació ja que es tractarà d’una obra de petit format amb la qual començar un concert.

 4. Les composicions presentades a concurs han d’adequar-se a la plantilla de quintet de metalls (2 trompetes, trompa, trombó i tuba). La durada de les obres no excedirà els 2 minuts. Qualsevol obra que supere els dos minuts quedarà automàticament desqualificada.

 5. Les composicions hauran de ser presentades per correu postal a l’Oficina del Festival (Spanish Brass, Ap. Correu 167, 46117 Bétera – Espanya) de forma anònima i s’identificarà únicament amb un títol, s’enviarà una còpia de l’scoresense enquadernar més una còpia de cadascuna de les parts i un CD amb els arxius en PDF. Junt amb este material, s’haurà de remetre en un sobre tancat identificat en l’exterior amb el títol de l’obra (sense el nom del compositor en l’score o en les parts ni en l’exterior del sobre) el justificant bancari de la inscripció (25€ per obra, vegen el punt 14) i el formulari d’inscripció emplenat i signat en el qual s’indicarà que el compositor està d’acord a complir les normes de l’Organització i les decisions del jurat.

 

6. El termini d’inscripció comença el dia de la publicació d’estes bases i finalitza l’1 de juny de 2018. Les obres que s’envien després d’esta data seran desqualificades (es prendrà com a referència el mata-segells de correus).

7. Amb independència que els drets de propietat de l’obra són de l’autor, el guanyador es compromet a fer constar en qualsevol edició i publicitat de la mateixa que esta ha sigut guanyadora del present concurs, incloent el següent text: OBRA GUANYADORA DE L’V CONCURS INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ “SBALZ”.

8. El concurs estarà dividit en dues fases; una primera fase destinada a la selecció d’un màxim de tres obres finalistes pel jurat qualificador. La segona fase consistirà en la interpretació de les obres finalistes en els diferents concerts del Festival.

9. El jurat estarà designat, tant en la fase prèvia com en la final, per l’organització del concurs. Les obres no seleccionades per a la fase final serán destruïdes per l’organització. Les obres seleccionades per a la fase final quedaran a poder del Festival Spanish Brass i passaran a formar part de l’arxiu d’esta, mantenint els compositors els seus drets sobre les obres.

10. El resultat de les diferents fases del concurs serà informat públicament en els següents llocs d’internet: www.sbalz.com, www.facebook.com/spanishbrass.

No hi haurà disponible cap informació telefònica referent a cap particular. La fase final del concurs tindrà lloc durant el Festival SBALZ 2018.

11. Les obres finalistes seran interpretades per Spanish Brass i gravades en directe durant aquest festival i se li lliurarà una còpia d’este enregistrament al compositor en un breu espai de temps.

12. L’obra guanyadora amb el primer premi serà editada dins de la Col·lecció de Spanish Brass en l’Editorial SB Edicions.

13. La dotació econòmica dels premis serà (podent quedar desert algun dels premis, si la qualitat de les obres no complix el nivell mínim exigit pel jurat del concurs) de:

Primer Premi: 750 *

Segon Premi: 300 *

* El pagament dels premis està sotmès a tributació espanyola d’acord amb la legislació vigent. En el cas de residents a Espanya es deduirà de l’import la quantitat corresponent a l’IRPF. En el cas de residents a l’estranger, es descomptarà el 24% de l’Impost sobre la Renda de No Residents sense establiment permanent si no aporten el certificat de residència fiscal a l’estranger amb vigència de l’any en curs.

14. La quota d’inscripció per cada obra serà de 25 euros. La quantitat ha de ser transferida al següent compte:

ENTITAT BANCARIA: BBVA

IBAN: IBAN ES15 0182 0523 5202 0157 4269

BIC: BBVA ES MMXXX

(NO s’admetran xecs, ni girs postals, ni qualsevol altre tipus de pagament.)

15. Els drets d’inscripció no seran reemborsats en cap cas, encara que l’obra presentada no haja estat seleccionada o guardonada.

16. L’organització no admetrà a concurs aquelles obres que no s’ajusten a les directrius que es descriuen a dalt i no es responsabilitzarà de cap material extraviat o danyat en el seu enviament.

17. La participació en el concurs implica l’acceptació incondicional de les bases i regles del concurs. L’idioma original d’estes bases és l’espanyol. Els desacords que sorgisquen d’estes seran resolts per la referencia al text espanyol. El procediment en cas d’una contingència de força major serà decidit per l’Organització.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...